Over ons

Mary Vaders, het gezicht van Café De Hoop.

“Ik geniet ieder weekend weer!”

De feestelijke fotocollages aan de muur van café De Hoop zetten gelijk de toon: het draait hier om gezelligheid! Mary Vaders is sinds 1 oktober 2012 de eigenaresse en zet – samen met echtgenoot Rien – fanatiek de schouders onder de enige kroeg van Oud-Vossemeer: “We hebben de boel flink opgefrist, we hebben alles geschilderd. De toiletten en de bar zijn ook opgeknapt. Ook om de boel nét was frisser te maken hebben we er ook nieuwe tegeltjes ingemaakt.”

In 2012 kreeg ik de mogelijkheid om de horecagelegenheid over te nemen van de toenmalige eigenaar. “Die had het café eerder gekocht van mijn zwager. Het is nu dus weer “terug in de familie”, blikt Mary glimlachend terug.
rienenmary1

Destijds had zij het café eigenlijk al van haar zwager over willen nemen. Wegens gezondheidsredenen moest zij dat plan echter in de ijskast zetten. “Nu kwam de kans wéér op mijn pad. Ik heb dus niet lang na hoeven denken en had er meteen zin in. Dit is echt wat ik leuk vind.
Ik ben iemand die houdt van gezelligheid en kan nu lekker mijn eigen ding doen.”

Café de Hoop aan de Ring is geliefd bij jong en oud. “Dat is ook zo geweldig om te zien. Hoe iedereen met elkaar omgaat, het klikt allemaal. Ik geniet daar ieder weekend weer van.”

Evenementen

  • Geen evenementen

Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar